buss är inte min grej när den är full.

Om jag bara kunde spola tillbaka tiden så hade jag verkligen inte suttit på en buss nu, sent på en fredagskväll. Men vad gör man inte för att kunna umgås med sin älskade så länge som möjligt. Imorgon är det jobb som gäller vilket innebär att jag sover hos mina föräldrar. Jag som trodde att jag skulle få vara ledig ihelgen men inte då.


slask men glad ändå.

Vår känslorna är på topp. Har varit ner på stan och shoppat i det vackra vädret. 
Åh vad härligt alltså, några plusgrader och solsken ♡

fettisdag!

Nu så är min arbets vecka snart slut och det är bara tisdag. Iförsig så tänkte jag lyxa till det idag med pannkakor till middag och en semla på det för det är bara fettisdag en gång om år.
så här är två fina bilder som bevis!  ♡

ett ♡ till alla.

Nu för kvällens inlägg. 
Idag är det alla hjärtans dag och som alla kanske vet så är varken jag eller jonathan sjuk romantiska av oss. Och eftersom att vi var på fest igår så har vi inte varit super taggade på någonting utom godis idag. Iförsig var vi även förbi max för en god romantisk middag. 
Lite bilder från min dag. ♡

tack för en bra kväll.

Först och främst tänkte jag göra en bildbomb med massa fina bilder från gårdagen. Sen säga tack till alla som var där och medverkade och ett tack till mitt lag som vann.
 

Fredag den trettonde.

Tionde gången jag försöker på detta inlägg. 
Äntligen fredag, ikväll blir det utklädnadsfest men först middag hos svärföräldrarna.

Min fråga till er.

Hejhej, nu börjar jag bli så där dåligt på uppdatera igen. Men mina dagar ser ganska likadan ut nu förtiden, antingen jobbar jag eller så fixar jag med lägenheten lite så där. Men nu för en gångs skull så jobbade jag bara till tolv, så jag har fortfarande nästan hela dagen på mig att slappa.

Ni som är här inne och läser ibland får gärna ge tips eller så om ni kan ta er den tiden. Vad vill ni läsa om, ska jag ge olika tips eller fler bilder eller hur vill ni ha det? :)

RSS 2.0