en vanlig tisdag.

Idag har det varit en underbar dag. Först lunch med brudarna på vezzo sen ett fikamöte som avslut på stadsresan. nu blir det att ta det lugnt sen sätta mig på bussen till hörnefors! ♡

trevligtkväll.

Jadu, vart ska jag börja. Jag avslutade min fasta vecka i torsdags, så fredag var den första dagen med fastmat. Inte lika efterlängtat som jag hade föreställt mig. Men så då stannade vi i Hörnefors på middag och sen hade vi en chillkväll. I lördags så bjöd vi några vänner på middag och hade det allmänt trevligt. Idag har vi firat min morfar som fyllt 80 år i veckan. Så så har min helg sett ut.
Nu vill jag bara lägga mig i soffan och ta det lugnt. Imorgon blir det en kort arbetsdag sen hem till Umeå och min pojkvän.

Bra musik i öronen från mig att må bra.

Jadu, vad ska jag säga. I veckan nu som är, så hade jag kört på fasta inte för att gå ner i vikt utan för att börja om och så. Det har faktiskt gått väldigt bra, jag köpte ett paket fem dagars på Vitaminvaruhuset.se fick hem det väldigt fort och började som sagt i söndags i för sig men idag är det min sista dag. Det enda jag egentligen har saknat är att få tugga maten och alla goda lukter som hör till matlagning. Men samtidigt så känns det rätt bra att jag klarat av att va utan riktig mat i fem dagar. Känner mig stolt.
 
Sen insåg jag nu också att jag fortfarande har kvar hösttemat på bloggen, fyskäms.. nu blir det vår jag tror jag skippar julen så att det inte blir att den sitter kvar enda in i sommaren! Som ni kanske har märkt så uppdaterar jag inte så ofta, men när det väl blir så är det mest från telefonen, men nu när jag äntligen sitter vid en dator så känns det som att jag uppdaterar mycket bättre. 
 
Åh jag har även fått in mer jobb så nu jobbar jag från i måndags till 19 feb, känns underbart. Förhoppningsvis blir det antingen förlängt eller så hittar jag något liknande i Umeå så att jag inte behöver pendla så mycket.
 
Och för att avsluta detta fina inlägg. Balen 2014, bästa dejten. Tack Therese för den kvällen! 
 

20 år

Man fyller bara 20 en gång i livet. Så därför bestämde jag mig för att göra en brakfest. Bokade en lokal strax utanför Hörnefors och bjöd in min släkt och mina två bästa vänner (1 då Frida även är kusin) sen blev det 80tals tema och party hela natten lång.


RSS 2.0