Det är bara onsdag en gång i veckan.

Ikväll har vi varit på ön och släppt upp mina två morbröder i luften för ett äventyr.

'cause the best way to get your hands free.

Det här är en helg när man har en ursäkt till att dricka snaps till lunch och alkohol där emellan. Igår var vi på röbäck med svärföräldrarna, ni har väl kollat in bilderna från igår på förra inlägget. Idag är vi kvar på röbäck för att få i oss lite nubbesallad och ännu mer trevligt sällskap. 

Gårdagens outfit var en invigning av både en nyklänning och en ny kofta. Idag däremot blir det mjukisbyxor tills vi kommer hem igen. 

Jag hoppas alla har en riktigt härlig midsommar även fast vädret inte har hållit sig så bra.


glad midsommar


torsdag idag.

Idag har jag varit sjukt jävla duktig. Klippt gräset, satt upp mörkläggningsgardin i vardagsrummet och sytt till en klänning. Jag köpte en klänning i veckan på newyorker, mönstret tyckte jag var jättefint men det var hål på sidorna under armarna vilket jag inte är så snyggt åtminstone inte på mig. Så jag dissikerade mina cykelbyxor och tog spetsen och sydde igen hålen. Vilket jag tycker blev väldigt bra.
Nu sitter jag i Hörnefors, ny ätit och bara tar det lugnt.

full upp.

Veckans skönaste,  för jag har njutit av vädret och sällskapet. Igår var jag på droskan med mamma och hennes arbetskollegor. Dessutom tog min kusin David studenten igår så det blev en massa fika och härligt sällskap. Idag därimot så ligger jag i soffan och ser på serier så får jag fortsätta med högt tempo någon annan dag.
 
 

bara för att det är Måndag.

Idag har varit en bra dag, jag har varit på stan för några ärenden! Men även njutit av sällskapet av min pojkväns bror och hans fru. Väldigt trevligt när vi satte oss på Allstars och såg på fotboll och njöt av en kall. 


4 år.

Två buketter på mindre än en vecka. Jag kan verkligen bli van vid den uppmärksamheten. Haha nej men idag är det ingen vanlig dag iallafall inte i vårat förhållande för idag är våran års dag. 4 år har vi varit tillsammans idag, lyckligare än att få dela mitt liv med honom kan man inte bli. 

heldag.

Idag har varit en kreativ dag, började med att shoppa med mina syskon och när jag kom hem hade jag en rosbukett på bordet av älsklingen. Så nu sitter jag här ute på gräsmattan med ett glas cider och njuter.

RSS 2.0