2 flugor 1 smäll

Tur mamma och pappa har en bil man kan packa i, för idag har vi gått lös på både Ikea och Bolaget. så nu hem och fixa ihop allt, sen kanske ta sig en kall.
 

Snapsvisa

För idag firar vi midsommar, vi har bjudit in Linus och Jenny samt mamma och pappa. Grillningen är på G och snapsen kyld. Synd bara att jag inte har några bra snapsvisor, förhoppningsvis är det någon annan som kan.. Annars finns ju alltid google.
 
 

Flamingos

Det är väl självklart att man ska ha Flamingos i trädgården, jag tycker iallafall det. Något utav det första som köptes. Även hörnsoffan till inglasningen då det var erbjudande på K-rauta. Jag blev väldigt nöjd, det går även att sitta med vanliga stolar runt bordet vilket gör att man kan utnyttja det på ett bra sätt.
 
 

Rhodos

Många har frågat om vi är gjorda av pengar då vi precis köpt hus, men ska jag vara ärlig så var den här semesterresan bokat innan vi hittade vårat drömhus. Jag är nöjd att få komma ifrån allt flyttkaos, dessutom ska vi ha några hantverkare hos oss när vi är borta. så ännu bättre att inte behöva vara ivägen för dom. så Hejs svejs sverige så syns vi om en vecka.
 

RSS 2.0