hela jävla veckan.

Jag är ju ändå sämst på att blogga måste jag säga. Nu har jag inte bloggat på nästan en vecka. Så nu ska jag bannemig gå igenom den för er. 
I Måndags gjorde jag därimot inte speciellt mycket låg och läste en bok! 
I Tisdags var jag ute med Petter på stan och shoppade lite och tog en fika.
I Onsdags var jag först ute och promenerade och sen mötte jag upp Sofia på universitetet efter att jag hade varit på blodcentralen och kikat om jag kan ge blod i framtiden. Jag och sofia tog oss ner på stan och jag fyndade en kjol på kappahl. 
Igår gjorde jag nog inte heller så mycket, tog mig en nybok och började på den.
Och idag, mina planer för dagen är att städa lägenheten lite grann då vi kanske ska ha folk hit. Annars är vi bortbjudna på middag på sofiehem så vi kanske stannar där istället. Men ni alla ska ha en trevlig helg iallafall!!

Glad alla hjärtans dag.


Tillbaka från Stockholm.

Nu kommer lite bilder från Stockholm, från möbelmässan och lite smått och gott.

alltid på språng.

Idag har vi njutit av godmat och varit på lite företag som haft afterwork imorgon blir det möbelmässan för hela slanten! :-)



Stockholm vår huvudstad.

Nu sitter jag på en flygbuss på väg till Stockholm central. Det känns roligt men samtidigt väldigt roligt, även om inte vädret är det roligaste.


underbara helg.

Gården var en riktigt bra dag. Jag åkte hem till hörnefors för att umgås med min familj. Jag och Petter åkte först till nordmaling på systemet för att fylla på lagret, sen gjorde vi iordning en middag bestående av Pasta carbonara fast med kassler istället för skinka, till det blev det hemma gjorda vitlöksbröd med vitt vin. Helt underbart. Eftermiddagen delade vi upp oss med tjejena (jag och mamma)mot killarna (Petter och pappa)och körde med andra ord. Det var väldigt roligt utom att vi förlorade. ♡
Idag är jag på väg hem till min älskade pojkvän och har inte riktigt bestämt av som ska ske ikväll.

 

Min stora kärlek - VINTERLAND


mitt vackra vinterland.

Är nu hemma i Hörnefors och hälsar på. Jag har varit ut med Petter på en lång promenad i det vackra vädret. Nu ligger jag halvdant i en fotölj med en bok. Verkligen härligt att vara hemma! ♡


RSS 2.0