middag i brattfors.


ny skjorta.

Även fast det är molnigt idag så tänkte jag ha sommar kläder! Ångrar att jag inte hade shorts.. det är ganska varmt ändå! ♡

äppelträd.

Jag älskar verkligen  att ta kort på blommor!

jag tog minst bilder.

Vi har haft det ganska bra ute i sappnäset Idag. 

roligt.

Nu är vi redo! Igår var det surströmming idag är det sappnäset och kalas med massa skoj. Love! ♡

äntligen sommar i Västerbotten.

När jag börjat kan jag inte bara sluta. När jag nu satte mig på bussen till Hörnefors så var jag tvungen att ta av mig jackan för att det blev så varmt. Jag älskar det. Sen att min mobil är så himla awesome är också något jag älskar. En bild från färden. 

sommarkläder.

Hängselbyxor. Älskar det. Köpte mina på hm men då var dom vita. Detta är resultatet. Tänkte inte ha den här tröjan men det fick bli så. Ska springa till bussen nu. 

Harry Morris Eddieson Lundqvist

Jobb idag med. Fast idag jobbar jag kväll så jag börjar kl14. Ni ska få njuta av lite kanin bilder. Denna gosse börjar bli riktigt gammal. Men har behållit sin charm. Lite små blöt i ansiktet men vem är inte i detta väder. ♡

Great things.

Äntligen får jag pussa på min pojke. Vi firade ju igår som jag hade skrivit men båda jobbade och vi körde på idag istället. Jonathan lagar mat och jag får sitta och kolla på. Vilket alla som känner oss vet att det inte är ofta. Jag har dessutom fått en blombukett och min egna svenskaflagga. Ikväll blir det nog att ta det lugnt och bara se någon förhoppningsvis bra film! 

sommar tider hejhej.

Det är ganska varmt ute Idag och jag är ledig nu på eftermiddagen vilket resulterar i halv långa jeans och sommarkläder. I väntan på skjuts så uppdaterar jag! :)

håll igång.

Då var denna helg slut också.. på fredagen blev det grillning på röbäck med svärföräldrarna. Myspys igår och idag har det varit lite av en släkt träff med mormor och morfar och även mormors lillasyster Gördis och hennes man Darrell så full fart. Imorgon är det tillbaka på jobbet, får lite sovmorgon iallafall men känns ganska skönt att komma tillbaka i vardagen igen. :) 
Imorgon är det dock inte en jätte vanlig dag. För det är nämligen så att jag och Jonathan har varit tillsammans i 3 år imorgon. Lite synd bara att vi inte träffas. Men någon gång i veckan ska vi mysa till det lite extra! 

älskar dig!

Bara för att vi har helg nu och för att vi är hos svärmor och svärfar. Ikväll blir det chill på röbäck och kanske något vinglas :) love! ♡

så där ja! nu kan helgen komma förbi!

Två inlägg på samma dag.. helt otroligt! Var ju som sagt hos frisören Idag. Ska ta bilen till Hörnefors om en stund för att jobba kväll. Lite bilder. Grymt nöjd men inte som jag planerat ! :-)

i väntan på torkning.

Just nu sitter jag hos frisören. Det var väl kanske fem år sen jag satt i en sån här stol och var så här snygg! ♡

don't bring flowers after I'm dead.

Finns alltid saker att göra.. när jag gått min vandring runt stan och kom hem så började städhumöret komma igen.. så nu damsugning och golvtork. Bra musik stör mig inte! 

det blåser.

Ledig två dagar i rad det är nästan lyx. Igår han jag med att tvätta, en två timmar lång promenad, göra matlådor och allmänt städa innan klockan blev två då tog lusten slut. På kvällen drog vi iväg till bodbyn för middag och avlämning av en gammal kassaapparat hos Jonathan farmor. Idag blev jag inte lika aktiv eftersom att det känns som att allt är gjort. Just nu sitter jag på en parkbänk i centrum och njuter av solen och en ploppchoklad. 

RSS 2.0