Turkiet 2014

En skön resa med hela familjen!
 
 

Tack för mig.

Det är bara tragiskt. att ens egna vänner inte ens känner en längre. jag kan säga att vi har det trevligt när vi träffas och jag kan säga att det inte är bara deras fel.
Men jag kan även säga att det är tragiskt att vi inte känner varandra längre. Och när man känner sig dömd åt något som inte ens är sant eller när dom hittar på något eget. det är inte speciellt roligt när dom hittar på och antar.
vet man ingenting då kan man fråga. har man åsikter så får man säga dom men inte skylla på andra för deras. alla har olika åsikter och alla har rätt till en också.
Jag blir bara så irriterad när folk tror att dom är bättre än en själv fast dom egentligen inte vet ett skit.

Umeå med min syster.

Jag har hunnit fynda en del idag. två bilder av det bästa!
två badrumsmattor och en blus.





sliten krigare.

Nu har både jobbveckan och helgen slut. men det har faktiskt varit riktigt skönt. var till stallet ikväll och hade en toppen lektion. sen iväg på affären för att köpa lyx middag till min babe. Nu shrek 4.




white lie.

Jag ljög för er.. äh det blir ingen hem färd ikväll. dom ringde nyss och vill att jag jobbar även, torsdag och fredag. så detta blev en längre vecka än tänkt, men det känns faktiskt rätt skönt att få behövas ibland. PUSS

Jobbvecka.

Jadu, det kanske är lättare om jag bara lägger ner denna,.. haha jag är så fruktansvärt dåligt på att uppdatera.. Men så roligt ska vi inte ha. I veckan har jag jobbat, kväll både måndag och tisdag. Sen ska jag även jobba kväll ikväll. Efter det passet blir det nog att dra sig in mot Umeå igen, så jag får pussa på min älskade pojkvän. Sen har jag även hållt på med såna här "tråkiga" grejer, som bytt gardiner i fönsterna till Höstgardiner och Tvättat, jag tycker att det är harmoniskt på något sätt. 
Så ni får ha det så bra.
 

RSS 2.0