Njut så länge du kan.

Denna helg har handlat om att ta hand om mig själv och andra. I Lördags blev det middag med mina föräldrar och Söndagen var Mammas dag, Morsdag firad hos mormor och morfar. 
 
Idag har jag suttit med öppet fönster och känt lukten av syren i hela lägenheten, vilket är något av det bästa som finns så här på "våren"... Tänka sig att det är snart sommar, snart tar 97orna studenten, universitetet tar sommarlov och alla som jobbar har inte många veckor kvar tills semestern, jag som nyss tyckte att det var jul och min egen födelsedag.. Hahah tji fick jag!!
Några bilder från denna helg!
 
 
 
 

tycka lite synd om sig själv...

Sjukdommar alltså.. då menar jag inte livshotande för dom är alltid hemska.. men att vara förkyld sådär att du orkar inte göra något du byter bara ryggläge från sängen till soffan typ.. du har huvudvärk och varje gång du hostar känns det värre än förra gången eller när du nyser och det raspar både i halsen och i den ömma näsan...
Så känner jag mig nu, väldigt liten jämfört med min förkylning, det är synd att man missar så mycket av allt man tänkt göra alla saker man planerat.. håller tummarna för mig själv, och hoppas på att jag hinner med allt jag ska ha gjort iveckan, senare... ♡

Äntligen helg.

För värmen och solen kommer med stormsteg. Igår tog jag med min syster till ekmans handelsträdgård på teg och shoppade lite blommor. Idag fick dom komma ut i sina krukor. Det känns så skönt att få ha tagit bort vinterblommorna och satt dit lite mer färgglada blommor.
Men det är inte det enda jag shoppat i veckan. Hittade äntligen ett par pyjamas/mysbyxor som jag kände att jag kunde ha.


för ikväll kör vi.

Idag har vi sista dagen med våran älskade Maria. Innan hon åker till Stockholm/gotland för sommaren. ♡


äntligen lite värme.

Helgen har bjudit på fint vädret och trevligt folk, idag blev det mycket sol och kalas för min Mormor som fyller år nu på Tisdag.
Nu efter att ha bränt mig så firar jah med bubbelvatten med mangos och eftersol.


sommaren är nära

Jag kan säga en sak, alla ute sysslor är inte roliga.. inte alla hemma sysslor för den delen heller.
Igår var det tvätten som stod på listan och idag var det sopa det sista gruset. Vilket jag gjort en gång men efter snön förra veckan så skrapades det fram mer.. 
Till veckan hoppas jag på att få plantera vårblommor. ♡
Tur att det oftast inte tar hela dagarna med dessa sysslor. Igår han vi iväg på krogen en snabbis för att umgås med vänner! ♡

fyndelifynd!.

Var på stan med syster idag, fyndade lite smått och gott. Tillexempel dom här fina kuddarna från ohlssons tyger. Så nu blev det lite somrigare i soffan. 

dagens

Jag köpte en gardinkappa på myrorna för någon dag sedan, idag klippte jag den i två och satte upp båda i badrummet. Tyckte att det blev fint! ♡


RSS 2.0