because I've got the best friends.


om gjort och väldigt fint! ♡♡

Den blåa är den gamla, den nya fick nya ben, eller jag gjorde om ett par begagnade jag hittat. 

buskröjj.

Det var mer jobb än vad jag hade föreställt mig men nu är vi hyfsat nöjda med resultatet. Det var mycket gamla löv också som hade grott fast i backen. Men jag och min älskade pojkvän gjorde så gott vi kunde. Bilarna står på samma stället på båda bilderna. Dessutom så fyndade jag i busken. Lite trasig med väldigt charmig.

dagens

Dagens två fynd blev höstgardiner och en snygg röd burk. Idag har jag och min äldsta bror varit ute och promenerat i fyra timmar vilket är rekord men väldigt skönt.

mer pyssel idag


pyssla på.

 Idag tog jag mig iväg till brattfors till min storasyster och hjälpte henne pyssla på lite i deras hus. Blev även bjuden på middag vilket var gudomligt. Tidigare veckan har jag hunnit små pyssla lite med lägenheten. Jag har satt upp en panelgardin i trappen, som nu täcker inte ett så vackert hål. Och sen har jag ställt ut ett skoställ i yttre hallen så elementet är fritt, man kan se en glimt av det andra skostället på bilden men det är alltså nu borttaget!. Tyvärr inga före bilder. 


Äntligen FREDAG

Igår var jag ut med min syster på stan även fast det var dåligt väder. Men himlens vad trevligt det var, tiden bara sprang iväg dock. Fick med mig hem en topp från Newyorker och en pannlampa från Clas ohlssons. Fina kap enligt mig. 
Idag är det äntligen Fredag och det blir nog en stads sväng till sen kanske bjuda hit lite folk vem vet! ;)

Kreta 2015

Lovade min kära kusin att lägga ut lite bilder från förra veckan då jag och min älskade var på kreta! Själv är jag mer för att framkalla dom och göra album med ett löfte är ett löfte så här kommer några. och jag varnar för ALKOHOL och HUD ;)
 

3 september.

Åh det här var ett tag sen! 
Inte så mycket har hänt faktiskt.. Maria har äntligen kommit hem från Åre och ska stanna i några månader. Annars har jag bara försökt njuta av det sista sommar värmen och njutit av ledigheten. 

RSS 2.0