bröllop igår.

Igår var vi på min Jonathans äldsta brors bröllop. Mycket vackert, fint väder och två underbara människor som förenades. 

tårtdags.


allt på samma gång.

Okej, få se nu... min helg! I fredags blev det ganska lugnt, en mysigt datenight med min älskade pojkvän. Igår var jag på överraskningsmöhippa för Jonathan svägerska (blivande). Mycket trevligt. Lite bilder därifrån.
Sen idag, känns som om dagen just börjat. Även fast jag varit vaken i några timmar redan. Nu har vi invigt våran nya juicepress. Mumsigt. 

trotsade regnet.

Sov i Hörnefors inatt, ganska skönt. Då hann jag med att umgås lite med min familj också. Idag har vi trotsat regnet och varit ute på både ersboda och centrum. Till sist blev det fika innan syrran och mamma skulle hemåt. Nu blir det nog bara att mysa ner sig i soffan och invänta Jonathan! 

hoppas på helg hela veckan.

Fler sysslor på lite tid. Vi har hunnit med mycket i helgen. I fredags var vi ute på båten båten. I lördags hade vi par middag här på Haga med massor av trevligheter. Och idag var vi ut till bodbyn för att gratta Jonathans farmor som fyllt 80 år tidigare i veckan. Härliga tider.

inga bilder..

Alltså jag måste bara få skryta ännu mer. I tisdags var jag och petter ute på en promenad som resulterade till strömpilen, igår gick vi till Volvo och runt till böleängsvägen och idag gick vi till MM På västerslätt och sen njöt av solen en stund på min gräsmatta. Snacka om att kanske ha turen att få lite bränna.. haha med bra sällskap dessutom! Nu ska jag chilla inomhus en stund!  ♡

åre 27-29

Nu så. Jag och min älskade kusin Frida tog oss med tåget till åre för att sen umgås hela helgen med Maria. 
Vi drog dit På lördag morgon och kom hem på måndagkväll. Och nu har jag typ precis landat. Haha
Jag hat varit på promenad med petter två dagar i rad, ena till strömpilen och andra runt volvolastvagnar. hurtbullar

RSS 2.0