i väntans tider.

Dom här överdragen skulle egentligen vara till julklapp, men jag tror jag var mer övervänt även fast det var jag som både köpt och slagit in dom. Så dom kom fram lite i förväg! 
 

Tur vi hade stora koppar.

När man hittar ett bra recept på chokladdrinkar så måste det testat, det är sen gammalt. Så jag, mamma och pappa tog oss modet i akt och fick avnjuta dessa godingar. Sen för ett tag sen var jag och mamsen på nordmalingsmarknad och då fyndade jag dessa träskor, jag levde i träskor när jag var yngre men nu var det ett tag sen och jag är fortfarande så himla nöjd!
 
 

Bra kombination

För jag fick hem lite bilder för ett tag sen, men fick ett ryck i att faktiskt klistra in dom i album idag. Nu när snön faller. 
 
 

#Lottaskrog

När svärföräldrarna bjuder på mat! Riktigt mumsigt med Plankstek på Lottas en Fredagkväll! 
 
 

November.

Byte av sängbord. Dom Bruna tyckte jag blev lite låga när vi bytte säng, så det blev en sväng till IKEA för uppdatering, dock lutar golvet lite så det blev att staga upp. Inte så snyggt på bild men väldigt stadigt.
 

Toppentjej

Ett av dom bästa sällskapen jag vet av, min kusin men även en av mina bästavänner Frida. Som har varit ute och rest nu ett tag, så jag tog chansen när jag fick den och tog med mig henne till IKEA på Lunch. Supermysigt som vanligt.
 

#Sparkling

Känner mig så himla fin i min nya topp från Häggströms, Glitter är så fint men så himla enkelt. Idag har vi firat både min Kusin Emelie och min Mamma. Så ikväll blir det mys med släkten.
 

RSS 2.0