Slut på julpynt.

Dagens aktiviteter har inte varit många, vi har bytt taklampa i köket för mer ljus, både glödlampan och den nya sladden är köpta på Clasohlsons. Jag har börjat plocka bort julen, några en staka stjärnor kvar och en tom julgran som bara ska ner i kartongen igen. Jag tycker det är svårt så här direkt efter julpyntet att fylla upp fönsterbrädorna igen, det känns så tomt. Imorgon är det årets sista dag, vilket känns helt sjukt då det här året precis har startat.




Aquaman

Ikväll har vi kollat på bio, AQUAMAN. Med mina föräldrar, vilken bra film. Efter det blev vi avlämnade på Röbäck för ännu en natt med svärföräldrarna. Men imorgon blir det nog bara "lugnagatan". 


Kussjön

Idag har vi åkt till en av dom finaste platserna. Vi har både firat sen jul och födelsedag hos sambons Morfar. Ikväll stannar vi hos svärföräldrarna på röbäck för lite kvalitetstid även hos dom!


Annandag jul

Tiden bara springer iväg, vi åker fram och tillbaka. Men så himla mysigt, idag blev det rester med julmat och massa mys med min kärnfamiljen. 


Julafton

Vilken dag alltså, vi har fått så himla fina julklappar både idag och igår (vi firade med sambons familj igår). Dela upp högtider är inte helt fel. Nu blir det fullt upp hela veckan, imorgon blir det fika hos mormor och onsdag är det middag och häng med familjen. Fredag till kussjön och födelsedagsfika hos sambons morfar. 

 


Loka och Netflix

Efter en stund i skogen, en ner kapad gran och en timmes snöskottning så ligger jag skönt i soffan med en kall loka. Senare idag ska jag iväg till mina föräldrar och hjälpa till med lite om-möblering. Och vissa säger att julen är en tid att vila osv. Skämt och sido, jag gillar att ha saker att göra, så länge jag får lite tid i soffan också! Ha en bra dag

Hyacinter

5 dagar mellan bilderna, 3 udda grillpinnar fick hjälpa till lite. Men oj så gott dom luktar, helt klart en favorit vintertid.
 

Andra Advent

Nu är det nära, snart jul men ingen snö. Gått lös på ljusslingor nu när vi inte bor i lägenhet längre och toan nere fick sig en omgång, med både ljusstake och julkulor.